English Deutch Français
Prebil Janez s.p.
Na Vovčne 29, SI-1354 Horjul, Slovenija
Tel: +386 (0)1 750 01 80
Fax: +386 (0)1 750 01 81
O podjetju Kontakt Kako do nas
Kontakt

kontaktna oseba:
Janez Prebil

tel.:
+386 (0)1 750 01 80

fax.:
+386 (0)1 750 01 81

mob.:
+386 (0)41 690 985

e-pošta: • Obvestilo o piškotkih
 • Spletne strani uporabljajo piškotke za prilagajanje izkušnje uporabnikom in za zbiranje informacij o uporabi spletne strani. Mnoga spletna mesta uporabljajo piškotke tudi za shranjevanje informacij npr. nakupovalni voziček v spletnih trgovinah. Na spletnem mestu, vrednem zaupanja, lahko piškotki obogatijo izkušnjo tako, da mestu omogočijo, da si zapomni vaše nastavitve ali, da se vam ni potrebno vpisati vsakič, ko obiščete spletno stran. Nekateri piškotki, na primer tisti, ki jih shranijo reklamne pasice, lahko ogrozijo vašo varnost, saj sledijo spletnim stranem, katere obiskujete.

  • Primeri uporabe piškotkov
  Za boljšo uporabniško izkušnjo na spletni strani obiskovalcem prilagodimo prikaz vsebine, omogočajo prepoznavanje vaše naprave npr. osebni računalnik, tablica, pametni telefon..., omogočajo spremljanje obiska spletne strani strani, omogočajo prikaz optimalnih oglasov glede na vaša prejšnja iskanja, omogočajo delovanje storitev, kot so spletne trgovine, spletne banke in druge storitve.

  • Piškoti na naši strani
  Na spletni strani Orodjaprebil.si ne uporabljamo piškotkov. Lahko pa se na naši spletni strani pojavijo povezave do spletnih strani drugih podjetij in družabni vtičniki. Piškotki iz spletnih strani drugih podjetij in družabnih vtičnikov se NE nalagajo avtomatsko, temveč zgolj na izrecen zahtevek obiskovalca s klikom na gumb ali logotip spletne strani drugega podjetja ali posameznega družabnega omrežja. V primeru, da s klikom vključite katero povezavo do drugih spletnih strani ali družabnih vtičnikov je mogoče, da vam le ta vstavi svoj piškotek. Nalaganju piškotkov se lahko preprosto izognete tako, da teh povezav ne aktivirate. Spletna mesta drugih podjetij in družabna omrežja obiskujete na lastno odgovornost. Nad morebitnimi piškotki, ki se naložijo ob kliku na te povezave upravljalci Orodjaprebil.si nimamo vpliva in jih ne nadzorujemo. Za spoštovanje zasebnosti oziroma za vsebino teh spletnih mest ne odgovarjamo, obiskovalcem preprosto le nudimo povezave, prek katerih lahko pridejo do uporabnih tehnoloških informacij. Povezave do družabnih omrežij, ki jih lahko uporabljamo so povezave in vtičniki družabnih omrežij Twitter, Facebook in Google+. Onemogočanje piškotkov je opisano v nadaljevanju.

  • 3rd party cookies
  Third party piškotki so piškotki, ki so nastavljeni z ene strani in jih je mogoče brati z druge strani. To so piškotki, ki vam jih ne vstavi spletna stran na kateri se trenutno nahajate. Na primer, če obiščete stran-A.si, vam ta lahko nastavi piškotek, ki ga lahko prebere stran-B.si. Nekateri oglaševalci uporabljajo te vrste piškotkov za sledenje vašim obiskom na različnih spletnih straneh. Iz pridobljenih informacij o tem kaj kot uporabnik obiskujete, vam na tej osnovi lahko ponujajo točno določene reklame. Nad morebitnimi piškotki, ki se naložijo na spletnih straneh drugih podjetij in družabnih vtičnikov katerih povezava je lahko dodana na strani Orodjaprebil.si, upravljalci Orodjaprebil.si nimamo vpliva, jih ne nadzorujemo in za njih ne odgovarjamo. Onemogočanje third-party piškotkov je opisano v nadaljevanju.

  • Povezave do spletnih mest drugih podjetij
  Na našem spletnem mestu so dodane povezave do spletnih mest nekaterih drugih podjetij. S klikom katere koli teh povezav boste zapustili naše spletno mesto. Podjetje ORODJA PREBIL, Prebil Janez s.p. ne pregleduje spletnih mest drugih podjetij, jih ne nadzira in ni odgovorno za nobeno teh strani. Spletna mesta drugih podjetij obiskujete na lastno odgovornost.

  • Brisanje/Onemogočanje piškotkov
  Vse piškotke lahko na vaši napravi izbrišete ali onemogočite v vašem spletnem brskalniku. V spodnjih povezavah si lahko preberete, kako upravljate s piškotki v vašem brskalniku.

  * Internet Explorer 7 in 8
  * Internet Explorer 9
  * Firefox
  * Chrome
  * Opera
  * Safari  V kolikor vaš brskalnik teh nastavitev ne podpira predlagamo, da ga nemudoma nadomestite s sodobnejšim in varnejšim. Večina brskalnikov v uporabi vsebuje možnost nastavitve stopnje vaše zasebnosti in tudi možnost onemogočanja nalaganja piškotkov.


  Hvala za obisk na naših spletnih straneh !
  Revidirano junija 2013.

    


  © 1996-2008  
  Prebil Janez s.p., Na Vovčne 29, SI-1354 Horjul, Slovenija
  Tel: +386 (0)1 750 01 80; Fax: +386 (0)1 750 01 81
  e-mail: , i-net: www.orodjaprebil.si
  Splošni pogoji uporabeObvestilo o piškotkih
  BVQI